Ing. Martina Kupcová

Martina je praktik tradiční čínské medicíny a lektor tchaj-ťi a čchi kung, od roku 2016 se věnuje všem svým aktivitám v oblasti čínské medicíny s vysokým nasazením.

Na 1.škole tradiční čínské medicíny v Praze vystudovala 4letý obor akupunktura. Dále pak Čínskou ušní akupunkturu I. a II. v Hradci Králové u Mudr. Michala Strnada. V Praze působila 8 let v centru čínské medicíny Čínský lékař a nyní ji najdete na klinice Meridian pod záštitou Mudr. Štefánie Ebenové Ph.D.

V rámci Trenérské školy tchaj-ťi a čchi kung drží osvědčení Trenéra Tchaj-ťi a čchi-kung – licence B pod záštitou Ing. Arch. Otakar Chocholy a Mgr. Lenky Ryškové, vydané Fakultou tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy. Dodnes vede skupinové i individuální kurzy čchi kung.

„Ráda propojuji znalosti z tradiční čínské medicíny s cvičením čchi kung, protože čím víc člověk o svém tělu ví, tím spíš se s ním může spojit“. 

Drží také osvědčení Zdravotníka zotavovacích akcí a svou dosavadní praxi utužuje konzultacemi s dlouholetými odborníky v oboru.                                          

  

Dovednosti bojového umění Tchaj-ťi čchüan a čchi kung  získává během posledních 9ti let u těchto Praktiků tradiční čínské medicíny a Mistrů Tchaj-ťi čchüan (ši-fu):     

Tchaj-ťi čchüan 24 forem a čchi kung Tatiana Šemetová  

Čchi kung Kwan Choi

Tchaj-ťi čchüan Mgr.Lenka Ryšková a Paul Renall

Tchaj-ťi čchüan 13 forem a čchi kung Ing.Arch.Otakar Chochola

Tchaj-ťi čchüan vějíř 50 forem Radek Kolář

Dao yin čchi kung Dr.Guan Xin v rámci studia na 1.škole tradiční čínské medicíny

 Trenérská škola tchaj-ťi a čchi kung ve spolupráci s FTVS (licence B) 2017-2018 

Related Posts